dijous, 24 de març de 2011

SOBRE LES PETJADES DE JOSEP PLA

El dissabte 19 de març de 2011 un grup de conflentins ha anat a Palafrugell per conèixer millor un dels grans escriptors de la literatura catalana : Josep Pla.
La jornada a l'Empordanet començà a la Fundació Josep Pla per un vídeo i una visita de l'exposició permanent a càrrec de la guia de la fundació Patrícia que desprès ens acompanyà a través els carrers del poble i fins el far de Sant Sebastià puntuant les parades de fragments de l'obra de Pla a vegada llegides per alumnes del curs de català de la Maria Antònia Prost.
A la tarda el grup ha tingut l'oportunitat d'escalar la Torre Can Mario, un edifici modernista antic dipósit d'aigua al cim del qual s'ofereix un panorama excepcional.
Agraïm en aquestes línies la Fundació Josep Pla en particular el professionalisme de la Patrícia.


El grup al Far de St Sebastià

La nostra degana i amiga que estimem tots la Lluïsa
 
Samedi 19 mars un groupe de conflentois s'est rendu à Palafrugell pour mieux connaître un des plus grands écrivains de la littérature catalane : Josep Pla.
La journée dans l'Empordanet commença à la Fundació Josep Pla par une vidéo et une visite de l'exposition permanente avec Patrícia qui ensuite nous accompagna à  travers les rues du village jusqu'au phare de Sant Sebastià ponctuant les arrêts par des fragments de l'œuvre de Pla parfois lus par des élèves du cours de catalan de Maria Antònia Prost.
L'après-midi le groupe a eu l'opportunité de gravir l'escalier de la Tour Can Mario, une édifice moderniste, ancien réservoir d'eau au sommet duquel s'offre un panorama exceptionnel.
Nous remercions à travers ces lignes  la Fundació Josep Pla en particulier le professionnalisme de  Patricia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada