dimarts, 16 de novembre de 2010

CASTANYADA AMB L'ESCOLA DE CATALÀ DE CERET

El dimecres 10 de novembre els alumnes del curs de català del Casal d'Arrià han estat convidats pels seus homòlegs de Ceret per una tarda i un vespre de germanor. Els conflentins han pogut visitar el famós museu d'art modern de la ciutat gràcies a la gentillesa de la seva directora Josefina Matamoros. Desprès van visitar Ceret  en una visita guiada per la presidenta de l'associació amfitriona Josefina Carles. I per acabar van tenir el plaer de participar a un caliu moment a l'entorn d'una castanyada amenitzada pels Ministrils de Rosselló.
A travès d'aquestes ratlles volem agrair tots els que han fet possible aquests moments : la Sra Matamoros i el personal del museu, la Sra Carles i els membres de l'escola de català de Ceret i el Sr Torrent i l'ajuntament de Ceret


Mercredi 10 novembre les élèves des cours de catalan  du Casal d'Arrià ont été conviés par leurs homologues de Ceret pour un après-midi et une soirée de fraternité . Les conflentois ont pu visiter le célèbre musée d'art moderne de la ville grâce à la gentillesse de la sa d irectrice  Joséphine    Matamoros. Ensuite ils ont visité Céret  en une  visite  guidée par la présidente de l'association amphitryon Josefina Carles. Et pour terminer ils ont eu le plaisir de participer à un chaleureux moment autour d'une "castanyada"  animée par les "Ministrils de Rosselló".
A travers ces lignes nous voulons remercier tous  ceux  qui ont fait possible ces moments : Mme Matamoros et  le personnel du musée, Mme Carles et les membres de "l'escola de català de Ceret"  et M. Torrent et la municipalité de Céret.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada